Eerste punten mee terug naar Maartensdijk

Algemeen

SVM speelde eerder vaak spannende wedstrijden tegen Driebergen; afgelopen zaterdag was het niet anders. Met Max Koetze onder de lat voor de geblesseerde Justin ten Brink kwam SVM goed uit de startblokken en dat leverde direct al wat kansjes op, maar gescoord werd er niet. De gastheren stelden hier gevaarlijke counters tegenover, die voor nogal wat paniek zorgden in de Maartensdijkse (defensieve) gelederen. SVM-goalie voorkwam met een goede actie zelfs een vroege achterstand.

SVM raakte steeds meer de controle over de wedstrijd kwijt, o.a. door balverlies en te weinig felheid. In de 23ste minuut gaf Jordi van der Lee nog een schitterende voorzet, maar Mike Boshuis had zijn vizier niet op scherp staan en schoot hoog over. SVM speelde meer tegen zichzelf dan tegen Driebergen.

Rust
Na de rust zette een 'herboren' SVM (met Leon de Lange voor Mike Boshuis) FC Driebergen vast en binnen twee minuten maakte Jordi van der Lee na een strakke voorzet en gesteund door geklungel in de Driebergen defensie, de - wat later bleek - enige treffer. SVM zat weer in de wedstrijd, maar wist steeds net niet door te drukken. FC Driebergen stroopte de mouwen op en een spannend laatste half uur volgde. Met wat geluk en goed doelmanwerk viel de gelijkmakende tegentreffer niet. De bezoekers kregen wel nog meerdere kansen op de 0-2. In de 95 minuut klonk het laatste fluitsignaal van een wedstrijd, waarin Stijn Orsel en Bas van Dijk de moegestreden Jordi van der Lee en Coen Swart waren komen vervangen.