Logo vierklank.nl
Veel belangstelling tijdens het lustrum.
Veel belangstelling tijdens het lustrum.

Zorgboerderij Griftenstein bestaat vijf jaar

Zorgboerderij Griftenstein, aan de Utrechtseweg 371 in De Bilt, vierde vrijdag 21 september haar vijf-jarig bestaan. Ontstaan vanuit een droom van zorgcoördinator en fysiotherapeute Suzanne Baan, ontstond deze zorgboerderij. 83 cliënten kunnen nu genieten van paardrijden in een prachtige omgeving.

door Walter Eijndhoven

Afgelopen vrijdag was het feest voor personeel en alle vrijwilligers van Zorgboerderij Griftenstein in De Bilt. Ook wethouder Anne Brommersma vierde het eerste lustrum mee. En als kers op de taart werden twee nieuwe paarden geshowd tijdens het feest.

'Een droom van mij is echt uitgekomen', vertelt Suzanne Baan. 'Ik wilde altijd al een zorgboerderij met paarden beginnen. En dat is uiteindelijk gelukt. En ook nog eens in een mooie omgeving'. Cliënten weten de zorgboerderij goed te vinden. Reeds 83 cliënten die begeleiding nodig hebben, of een nuttige dagbesteding zoeken zijn dagelijks te vinden op Griftenstein. 'En deze week hebben wij alweer vijf nieuwe aanvragen binnengekregen', vertelt Suzanne.

Griftenstein & Zorg is een zorgboerderij in De Bilt, gehuisvest in een pensionstal voor paarden. De boerderij biedt aan mensen van alle leeftijden die begeleiding nodig hebben of een nuttige dagbesteding zoeken, een fijne plek. Een plek om tot rust te komen of juist in beweging te komen en talenten te (her)ontdekken. Voor meer informatie: www.griftensteinenzorg.nl

Meer berichten