Logo vierklank.nl
Op het buitenterrein is van alles te doen.
Op het buitenterrein is van alles te doen.

Herfstweekend bij 't Vaarderhoogt

Zaterdag  22 en zondag 23 september organiseert 't Vaarderhoogt 'Herfstweekend Het Vallend Blad' Een tweedaagse festiviteit voor jong en oud.

Op het buitenterrein van 't Vaarderhoogt  is een sfeervol plein ingericht met daaromheen tientallen pagodetenten. In de pagodes zijn winkeltjes, tuininformatie stands, proeverijen, demonstraties etc. te vinden. Volop interessante en leuke belevenissen.

Kinderen
Voor de kinderen is er een plek ingericht waar zij mooie herfststukken kunnen maken met gratis materialen van 't Vaarderhoogt. Daarnaast zijn de vaste gezichten ook weer van de partij. Henk de houthakker, de goedmoedige reus waar kinderen kunnen schilderen en knutselen. Ook Roel is er met zijn complete (aai)beestenboel, onweerstaanbaar voor kinderen. Op zaterdag is tevens tante Thea aanwezig. Bij haar kunnen de kinderen zich helemaal creatief uitleven.

Doe 't zelf
Dit jaar is er een samenwerking met de Ambachtshal aan de Koningsweg 22. Ook daar draait een evenement onder de naam 'Doe het lekker zelf'. Twee dagen demonstraties en activiteiten voor iedereen. Sommige activiteiten kunnen bij de Ambachtshal worden gestart en bij 't Vaarderhoogt worden vervolgd, of juist andersom.

Honger en dorst komen niet aan bod, want de poffertjeskraam wordt weer opgetuigd en er zijn verschillende versnaperingen verkrijgbaar. Wie wat uitgebreider aan tafel wil kan terecht bij De Kastelein, van kleine hap tot volledig menu. De openingstijden van beide evenement zijn, zowel zaterdag als zondag, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zie ook www.vaarderhoogt .nl

Meer berichten