Logo vierklank.nl
Ook in 2016 was er grote belangstelling voor de Marktdag.
Ook in 2016 was er grote belangstelling voor de Marktdag. (Foto: Marktdagteam)

10de editie Marktdag

Zaterdag 8 september is de 10de editie van de Marktdag in De Bilt. Het evenement vindt plaats in de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk. De opbrengst komt ten goede aan kansarme kinderen in Nicaragua en Colombia en de aanschaf van een Duo-fiets voor Beth Shamar in Groenekan.

De markt bestaat uit een grote tweedehands boekenmarkt, een kledingmarkt, een rommelmarkt en een bloemenkiosk. Op twee terrassen kunnen bezoekers terecht voor koffie, thee, gekoelde dranken, ijs en diverse belegde broodjes. Ook zijn er versgebakken oliebollen verkrijgbaar. The P.U.B. - een echte vintage band - speelt verdeeld over de dag goed in het gehoor liggende songs van bekende artiesten

Vrijetijdsbraderie
Bedrijven, hobbyisten, verenigingen en organisaties presenteren zich vanuit zo'n  160 kramen. Een overzicht van de deelnemers staat op de website www.marktdagdebilt.nl.

Oldtimers en brommers
De trotse eigenaren van ruim 100 deelnemende oldtimers rijden 's ochtends en 's middags een rit door Midden-Nederland. De Oldtimers zijn na afloop daarvan te bezichtigen op de Dorpsstraat. Bezoekers zonder oldtimer kunnen in een oldtimerbus meerijden Kaarten via www.oldtimerdagdebilt.nl of op de dag zelf bij de informatiekraam.

Meer
Het programma van de dag vermeldt verder: beklimmen van de kerktoren (vanaf 10.15 uur voor iedereen vanaf 10 jaar), Fototentoonstelling in de Dorpskerk met als thema 'Het Dorpsleven in De Bilt', middagrit Bus27 (14.30 uur), Marktdag for Kids (spellencircuit), uitslag verloting (16.15 uur), uittocht oldtimers (16.30 uur). Tot 16.30 uur is het publiek van harte welkom. De toegang is gratis. Meer informatie op www.marktdagdebilt.nl         


 

Meer berichten