Logo vierklank.nl
BENG Bestuur mei 2018
BENG Bestuur mei 2018 (Foto: Hans Lebbe)

BENG! bestaat vijf jaar

Lustrumseminar 'Van Schattig naar Schaal'

Op woensdag 12 september zijn leden en relaties van energiecoöperatie BENG! welkom op het lustrumseminar over de energietransitie in gemeente De Bilt met inspirerende sprekers als Marjan Minnesma van Urgenda en weerman Reinier van den Berg. Woningen isoleren, zelf energie opwekken: welke uitdagingen liggen er in het verschiet voor de komende jaren?

Het seminar 'Van Schattig naar Schaal' in het Lichtruim in Bilthoven wordt om 15.00 uur geopend door burgemeester Sjoerd Potters. Tijdens de bijeenkomst gaan deelnemers samen aan de slag met concrete ideeën voor de energietransitie in de komende jaren. Het programma eindigt met een receptie vanaf 17.15 uur.

Lustrumactiviteiten
Het vijfjarig bestaan van energiecoöperatie BENG! wordt gevierd met lustrumactiviteiten in het najaar van 2018. Zo kan op 8 september op gepaste wijze worden kennis gemaakt met 'Biltstroom' op de Kunstmarkt in het Van Boetzelaerpark in De Bilt. Biltstroom is opgericht door BENG! om collectieve opwek van groene energie mogelijk te maken in de gemeente. Meer informatie: www.beng2030.nl en www.biltstroom.nl.

Meer berichten