Logo vierklank.nl
Wie kent de balkonscène niet.
Wie kent de balkonscène niet.

Operaplezier in Het Lichtruim

Op vrijdag 7 september opent het nieuwe theaterseizoen in Theater Het Lichtruim traditiegetrouw met een avond puur operaplezier: ditmaal het ultieme liefdesverhaal Roméo et Juliette.

De opera is een coproductie van de International Belcanto Academy (IBA) en Opera Noord-Holland-Noord (NHN). De IBA begeleidt jonge, afgestudeerde zangers op hun weg naar de nationale en internationale operapodia. In samenwerking met pianist Thijn Vermeulen en een strijkkwintet onder leiding van dirigent Lex Wiersma zorgt deze combinatie ongetwijfeld voor een prachtige avond met de vertolking van deze klassieker.

Modern
De samenwerking van de IBA, Opera NHN en Theater Het Lichtruim resulteert altijd in voorstellingen, die zowel door het gevestigde als door een nieuw publiek zeer worden gewaardeerd. Jonge mensen vinden opera 'zoals zij het doen' wél leuk. Met de vernieuwing van de enigszins vastgelopen operatradities gaan de deuren open voor modern publiek.

Zie voor meer informatie en het bestellen van kaarten: www.theaterhetlichtruim.nl.

Lezersactie
Voor lezers van De Vierklank is een aantal kaarten beschikbaar. Stuur een mail naar info@vierklank.nl met in het onderwerp 'operaplezier' om hiervoor in aanmerking te komen. De kaarten worden verloot onder de inzenders. U ontvangt tijdig bericht.

Meer berichten