Zomerconcert Beerschoten

Algemeen

Het laatste zomerconcert van dit seizoen vindt plaats op zondag 2 september. Mede dankzij de uitzonderlijke goede weersomstandigheden trokken de vorige 3 concerten veel bezoekers. Hopelijk vormt dit laatste concert hierop geen uitzondering.

Voor de pauze Jazzband Count Who op bestaande uit: Anna Sonnemans (zang); Rik Bogers (gitaar); Lex Hemels (keyboards); Martijn Jordans (bas) en Peter Lingmont (drums). Het repertoire bevat een mengeling van klassieke jazz en blues met o.a. Light my Fire van Shirley en California Soul van Marlena Shaw.

Na de pauze is er een optreden van het Koor Valsch & Gemeen uit De Bilt. Het koor opgericht op 29 mei 2002 zingt verrassend veelstemmig. Bekende liederen klinken op geheel eigen wijze als Valsch & Gemeen ze zingt. Zonder instrumentale begeleiding, vier- of vijfstemmig 'uit het hart'. Het koor staat o.l.v. dirigente Machteld van de Putte.

Het concert vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur op het gazon van de beeldentuin achter paviljoen Beerschoten, De Holle Bilt 6A, De Bilt. Stoelen zijn aanwezig en de toegang is gratis (vrijwillige bijdrage). Bij slecht weer gaat het concert niet door. De beslissing hierover wordt om 11.30 uur genomen zie https://www.facebook.com/zomerconcertendebilt. Voor inlichtingen of aanmelding optredens 2019: 06-51229733.