Logo vierklank.nl
Algemeen

Weekendafsluting A28

Aankomend weekend is de A28 tussen knooppunt Rijnsweerd en Den Dolder vanaf vrijdag 10 augustus 21.00 uur tot maandag 13 augustus 05.00 uur gesloten.

Rijkswaterstaat verwijdert een viaduct bij Zeist over de A28. In verband met deze werkzaamheden is de A28 tussen knooppunt Rijnsweerd en Den Dolder in dit weekend in beide richtingen afgesloten. Ook de verbindingsweg van de A27 vanuit het zuiden naar de A28 en enkele op- en afritten van de A28 zijn afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina geplande werkzaamheden of bel met het informatienummer van Rijkswaterstaat 0800 8002.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>