Het Lichtruim viert 5-jarig bestaan

Algemeen Activiteiten

Dit jaar bestaat Het Lichtruim 5 jaar. Tijdens de Open Dag op zaterdag 1 september wordt dit gevierd met een extra gevuld programma. In en om het gebouw is van alles te doen en te beleven: van een podium met muziekoptredens tot voorlezen met muziek.

Er kunnen muziekinstrumenten uitgeprobeerd worden, er zijn workshops dans en theater er kunnen computervaardigheden worden getraind en er kan worden geschilderd. Er zijn verschillende optredens te zien en er kan een les Arabisch worden gevolgd.

Er is een foto-expositie, een springkussen, een speurtocht door het gebouw, je kunt je laten schminken en je kunt zelfs bij de bewoners boven een kijkje nemen. Natuurlijk is er ook koffie en taart, precies zoals het hoort op een feestje. Iedereen is welkom en de activiteiten zijn gratis.

In Het Lichtruim zijn naast de Bibliotheek ook KunstenHuis De Bilt-Zeist, Basisschool Wereldwijs, Kinderopvang De Bilt, Stichting Reinaerde, Steunpunt Vluchtelingen De Bilt en Centrum Jeugd en Gezin gevestigd. Het open huis is op zaterdag 1 september van 12.00 tot 16.00 uur aan het Planetenplein 2 te Bilthoven. Zie www.hetlichtruim.nl