Logo vierklank.nl
Activiteiten

Oldtimerdag op Marktdag De Bilt

Op zaterdag 8 september vindt de 10de editie van de Marktdag met Oldtimers plaats op de Dorpsstraat in De Bilt. De oldtimers rijden een mooie route door de regio. De tocht is ca 70 km.

Vanaf 12.30 uur komen de deelnemers van de 1se start terug op de Dorpsstraat. Vanwege de grote belangstelling voor deelname heeft de organisatie besloten om op 8 september een tweede start in te plannen. Er wordt dezelfde route gereden als de bij eerste start. De tweede start is om 12.00 uur en vindt uiteraard ook plaats onder grote belangstelling van het publiek vanaf de Dorpsstraat. Deelnemers keren echter na de route niet terug op de Dorpsstraat, maar op een nabijgelegen parkeerplaats (ca 250 meter). De inschrijving voor de tweede start staat nu open op website www.oldtimerdagdebilt.nl

Bus27
Wie niet in het bezit is van een oldtimer, maar toch mee rijden op deze dag, kan een kaartje kopen voor Bus27: 's ochtends rijdt Bus27 mee in de route met de oldtimers en in de middaguren rijdt Bus27 een route van ca 30 km door de Gemeente De Bilt. Bus27 is een Leyland uit 1956 uit het wagenpark van het voormalig Gemeentelijk Vervoerbedrijf Utrecht. De kaarten zijn te bestellen via de website www.marktdagdebilt.nl.

Meer berichten