Logo vierklank.nl
Sport

Uitslag Wedvluchten

Leden van Postduivenvereniging De Bilt namen met hun vogels dit weekeinde deel aan een viertal vluchten: Zo was er een vlucht vanuit het Franse Chateauroux (gemiddelde afstand 640 km). Drie deelnemers gaven totaal 14 duiven mee. Vier vogels vielen in de prijzen: de duiven van Peter van Bunnik werden 1 en 3 en de duiven van Ron Miltenburg werden 2 en 4. 

Er was ook een vlucht vanuit het Franse Melun Andrezel (gemiddelde afstand 420 km). Vier 'liefhebbers' gaven totaal 18 duiven mee. Vijf vogels vielen in de prijzen: de duiven van M.J.J. van Zelst werden 1 en 3, de vogel van P.C.A. Cooyman kwam als tweede binnen, die van Ron Miltenburg werd derde en de duif van Peter van Bunnik werd vierde.

Er waren tenslotte ook nog twee vluchten vanuit het Belgische Lessen (Frans: Lessines); beiden waren gemiddeld 185 km. lang. Bij de 'oude duiven'-vlucht waren 5 deelnemers met totaal 27 duiven. Zeven vogels vielen in de prijzen: de duiven van L. Snel werden 1, 3 en 4, de vogel van Peter van Bunnik werd tweede en de  duiven van de Combinatie Steenbeek + Zoon finishten als 5, 6 en 7.

Bij de 'jonge duiven'-vlucht verscheepten 9 deelnemers 123 duiven. De eerste 10 prijzen hierbij werden uitgereikt aan de duiven van P.C.A. Cooyman (1, 8, 9), aan de duif van Ron Miltenburg (2), aan de duiven van M.J.J. van Zelst (3, 4, 7 en 10), aan de duif van J.P.H. Stas Sr. (5) en aan die van W.de Ruiter (6).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>