Logo vierklank.nl
Kunst & Cultuur

Nieuw seizoen in Theater Het Lichtruim

In het nieuwe seizoen is er Theater Het Lichtruim een gevarieerd programma: spraakmakende theatervoorstellingen met niet de minste namen, aangrijpende arthouse-films en boekverfilmingen, en prachtige klassieke muziek uit alle windstreken.

Het gehele programma is te bekijken op www.theaterhetlichtruim.nl. En voor wie het fijner vindt een papieren programma in handen te hebben, is het nieuwe programmaboekje vers van de pers en gratis af te halen in Het Lichtruim.

Kaartverkoop bij de receptieMet ingang van september kan je van maandag t/m donderdag (vakanties uitgezonderd) tussen 10.00 en 13.00 uur en 14.00 en 17.00 uur terecht bij de receptie van het KunstenHuis in Het Lichtruim voor het kopen van tickets (let op: betaling uitsluitend via pin.). Tickets zijn daar vanaf een maand voor de betreffende voorstelling te verkrijgen. Uiteraard blijft de mogelijkheid tot het online kopen van uw tickets. Van 13 juli tot 13 augustus is er zomervakantie.

Open dag
Het Lichtruim viert dit najaar haar 5-jarig bestaan en daarom belooft het op 1 september a.s. een extra feestelijke Open Dag te worden. Van 12.00 tot 16.00 uur staat het huis bol van de activiteiten voor álle leeftijden én zijn er naast diverse andere optredens- voorproefjes van verschillende voorstellingen

Meer berichten