Logo vierklank.nl
Activiteiten

Fietstocht-Diner-Concert

Het Woord en Daad-comité Soest e.o. organiseert op woensdag 18 juli een fietstocht, een openluchtdiner en een samenzangavond. De route voert door een afwisselend landschap ten zuiden van Bilthoven. De opbrengst is bestemd voor het project Sterk voor werk in Ethiopië.

De fietstocht is plm. 45 km lang en gaat door bossen en dorpen, met stops (voor koffie/thee of een versnapering) en mogelijkheden voor een lunch en bezichtiging. Er kan tussen 10.00 en 11.00 uur gestart worden op het terrein van fam. Van Wiggen, Maartensdijkseweg 10 in Bilthoven. Tussen 16.00 en 17.00 uur is daar ook weer de finish. Na afloop van de fietstocht wordt er van 17.00 tot 18.30 uur een drie-gangen diner geserveerd in de tuin van de fam. Van Wiggen. Fietsen, ook e-bikes, reserveren kan tot uiterlijk maandag 16 juli 21.00 uur. Inschrijven en betalen op de dag zelf vanaf 9.30 uur.

Concert
Om 19.30 uur is er in de Stulpkerk van Lage Vuursche een muzikale afsluiting, waarbij samenzang en instrumentale intermezzi op het programma staan. Maartensdijker Gert van Ginkel begeleidt de samenzang op het orgel. De toegang is vrij. Bij de uitgang is er een collecte.

Aanmelden
Aanmelden is niet noodzakelijk (wel voor de huur van de fiets, de lunch en het diner) maar kan via de website of telefonisch bij Marieke van Wiggen, 06-652589191. Verdere informatie over de fietsdag en het te steunen project op www.woordendaadsoest.nl.

Meer berichten