Logo vierklank.nl
Sport

Versterking voor SCHC

SCHC heeft de selectie van Heren 1 versterkt met vijf spelers: middenvelders Caspar Dobbelaar en Max Vergnes komen over van respectievelijk Schaerweijde en HBS. Verdediger Vincent Spitaels maakt de overstap van HIC en de voorhoede wordt versterkt met Sebastiaan Molkenboer van Rotterdam. Daarnaast kiest jong talent en speler in Nederlands Jongens A Brent van Bijnen voor SCHC. Hij speelde tot nu toe voor Den Bosch.

Hoofdcoach Michiel van der Struijk wordt komend seizoen opnieuw geassisteerd door Wieger Wiese. Nieuw in de staf is Marc-Jan Derksen, tevens technisch coördinator bij SCHC. Hij vervangt Paul-Robert Lankhout die actief blijft als adviseur van het bestuur. Bestuurslid Hendrik Willemsen: 'We zijn erg blij dat deze spelers kiezen voor SCHC. Met het vertrek van aanvoerder Leonard Posthumus Meyjes en spelers als Ingwer Wiese, Marc Schwarz en Barend van den Berg verlies je in een klap veel ervaring. Het is de kunst om nieuwe - jonge - spelers aan te trekken waarmee we verder kunnen bouwen aan een hoofdklassewaardig team. Het is belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een omgeving met spelers die het klappen van de zweep kennen. Met het aantrekken van deze spelers beschikken we over een goede mix van ervaren spelers en jonge talenten'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>