Logo vierklank.nl
Na afloop worden de certificaten uitgedeeld.
Na afloop worden de certificaten uitgedeeld.
Sport

Prestatieloop C.S.V. Fraternitas

Zaterdag 30 juni was er in het bos in De Bilt bij Beerschoten een prestatieloop waaraan alle hardloop- en wandelgroepen van Fraternitas deelnamen. Er waren jongens en meiden van Cool Running en volwassenen van RunFit en WalkFit van de partij. Tevens was deze loop bedoeld als afsluiting voor de deelnemers van de clinic StartRunning.

Deze groep is speciaal in het leven geroep om beginnende hardlopers te stimuleren en enthousiasmeren. Er konden rondes van 2,5 km. gelopen worden in een tijdsbestek van 40 minuten. Sommige leden liepen het parcours 3 keer, de meesten 2 keer. Het was voor iedereen een prestatie op het eigen niveau.

Naast lopers en trainers was er ook een delegatie van het nieuwe bestuur aanwezig. Dit bestuur is op 4 juni door de leden gekozen en bestaat sindsdien uit Ria Aalders, Erik van Heeringen, Wim van Spellen, Yvonne Vermeulen en Ton Zumbrink. Tijdens de school-zomervakantie tussen 14 juli en 26 augustus zijn er geen lessen (RunFit gaat wel door tijdens de zomervakantie). Het nieuwe seizoen start weer met ingang van 27 augustus. Voor informatie over lessen, lestijden en locaties website www.fraternitasdebilt.nl.     (Yvonne Vermeulen)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>