Logo vierklank.nl
Op zoek naar waterdiertjes in de sloot.
Op zoek naar waterdiertjes in de sloot.
Natuur & Milieu

Familiedag op Landgoed Oostbroek

Zondag 8 juli zorgen vrijwilligers van Utrechts Landschap tussen 11.00 en 16.00 uur voor een gezellige dag met tal van activiteiten op het landgoed Oostbroek te De Bilt.

Op deze familiedag staat de kruidentuin centraal. Vrijwilligers vertellen tijdens de rondleidingen graag meer over het landgoed en de tuin. Verder kunnen er prachtige illustraties bekeken worden, een hartige hap genuttigd en 'wilde bieren' geproefd. Bij mooi weer is er ook ijs te koop. 't Winkeltje is open voor informatie over Utrechts Landschap en er zijn allerlei heerlijke streekproducten en cadeautjes te koop. Voor de kinderen zijn er ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zo kunnen ze knutselen en spelletjes doen op het speelveld of pesto maken van kruiden en op zoek naar waterdiertjes in de sloot. Bovendien is er ook een verhalenverteller voor jong en oud.

Locatie
Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het Prinses Maxima Centrum aan de Bunnikseweg 45a te De Bilt. Een oase van rust tussen drukke snelwegen en het stadsleven. De toegang is gratis. Ga bij voorkeur met de fiets. Parkeermogelijkheden zijn beperkt.

Meer berichten