Logo vierklank.nl
Veertig kinderen dansten, zongen en speelden met veel enthousiasme deze ontroerende familiemusical.
Veertig kinderen dansten, zongen en speelden met veel enthousiasme deze ontroerende familiemusical. (Foto: Henk van de Bunt)
Activiteiten

Zomerconcert

Zondag 10 juni startte een nieuwe reeks van (vier) Zomerconcerten De Bilt. Deze concerten worden al voor het 17de jaar georganiseerd en zijn in deze regio bijna niet meer weg te denken. Ook deze jaargang vindt plaats op zondag tussen 14.00 en 16.00 uur op het gazon van de beeldentuin achter paviljoen Beerschoten aan De Holle Bilt.

Het eerste zomerconcert werd geheel verzorgd door het Jeugdzangtheater, onderdeel van het KunstenHuis (Muziekschool) met de spektakelmusical Belle en het Beest. Het Jeugdzangtheater staat onder leiding van Annet van de Hesseweg (dirigent, choreografie, kostuum en decor). Jos Roof verzorgde de techniek en decor.

De reeks wordt zondag 1 juli voortgezet met optredens van de Melodie Percussiegroep en van het Groot Harmonieorkest van de K.B.H.

HvdB

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>