Logo vierklank.nl
 Bestuur + sponsoren na ondertekenen contracten.
Bestuur + sponsoren na ondertekenen contracten.
Sport

Sponsorcontracten WTV Westbroek verlengd

Het bestuur van WTV Westbroek is trots dat alle kledingsponsorcontracten van de Wielertoervereniging Westbroek vroegtijdig zijn verlengd. Hoewel de huidige contracten pas eind van dit jaar zouden aflopen hebben alle sponsoren inmiddels een vernieuwde overeenkomst getekend voor een nieuwe periode van drie jaar.

Dit was onderdeel van een zogenaamde 'package deal'. Als alle sponsoren zouden verlengen betekende dit een besparing op nieuwe kleding voor de vereniging, als tegenprestatie zou de WTV Westbroek de sponsoren dan een ballonvaart aanbieden. Ballonvaarder, tevens lid van de vereniging, Rick de Groot heeft dit ingevuld en kwam tevens met de suggestie om er een ochtendvaart van te maken.

Op zaterdag 19 mei om 4.30 uur werd daarom verzameld op het weiland naast de kerk in Westbroek. Na koffie werden vol goede moed de voorbereidingen getroffen om met 16 man de lucht in te gaan. Hoewel nog vroeg en fris bleek iedereen bijzonder goed gehumeurd. Zo werd genoten van het uitzicht en de gezelligheid. Rond 7.15 uur werd er geland nabij Werkhoven. Dat het landingsveld die avond ervoor met koeienmest geïnjecteerd was zorgde voor de nodige hilariteit maar schrikte niemand af. Na het inpakken van de ballon werd er een ontbijt genuttigd bij Van der Valk in De Bilt en werden de contracten daadwerkelijk ondertekend.             (Jan Hennipman)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>