Logo vierklank.nl
Muziek

Muziekontwikkelingen in Maartensdijk

Het muziek-scholenproject bij de basisscholen in Maartensdijk loopt af; deze week sluit de 'onderbouw' af met een kabouterfeest op de Kievitschool en 22 juni (19.30 uur) sluit de bovenbouw af van zowel de Martin Luther Kingschool als de Kievit met een gezamenlijk optreden in De Vierstee. In het bijna afgelopen schooljaar waren bijna 200 kinderen actief betrokken bij muziek maken.

Een nieuwe ontwikkeling is het Muziek Collectief Maartensdijk: een samenwerking tussen Muziekvereniging Kunst en Genoegen (Maartensdijk) en de Muziekschool De Bilt. Op 9 juni zal er in De Vierstee van 12.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid zijn om kennis te maken in workshops met het spelen van diverse instrumenten, waarna er de mogelijkheid is in te schrijven voor muzieklessen, door gekwalificeerde docenten, op diverse instrumenten. Op 9 juni a.s. zal ook een klein moment worden ingeruimd voor het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst met de Muziekschool.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>