Spetterende start Zomerconcerten

Algemeen Algemeen

Zondag 10 juni start het nieuwe seizoen van de Zomerconcerten De Bilt. Deze concerten worden al voor het 17de jaar georganiseerd en zijn in deze regio bijna niet meer weg te denken.

De concertreeks van vier uitvoeringen vindt plaats op zondag tussen 14.00 en 16.00 uur op het gazon van de beeldentuin achter paviljoen Beerschoten aan De Holle Bilt (6A).

Beest
Het eerste zomerconcert zondag 10 juni wordt geheel verzorgd door het Jeugdzangtheater, onderdeel van het KunstenHuis (Muziekschool) met de spektakelmusical Belle en het Beest. Het Jeugdzangtheater staat onder leiding van Annet van de Hesseweg (dirigent, choreografie, kostuum en decor). Jos Roof verzorgt de techniek en decor. Veertig kinderen dansen, zingen en spelen met veel enthousiasme deze ontroerende familiemusical. Stoelen zijn aanwezig en de toegang is gratis (vrijwillige bijdrage). Bij slecht weer kan het concert geen doorgang vinden. De beslissing hierover wordt om 11.00 uur genomen en bekend gemaakt via facebook onder Stichting Zomerconcerten De Bilt.