Pop Up MegaSale in De Kwinkelier.
Pop Up MegaSale in De Kwinkelier.

Kwinkelier pakt uit met Super Sale

Algemeen Algemeen

Tot groot genoegen van de winkeliers is de renovatie van de Kwinkelier is druk gaande. Ondanks de onrust vinden de ondernemers het een prima aanleiding om wat extra's te organiseren.

bundelen zij hun krachten en houden zij een aantrekkelijke Super Sale. In en rond de locatie van het kleine nieuwe pleintje wordt een Pop-Up store ingericht; een mini-warenhuis met een gevarieerd aanbod en speciaal geprijsde artikelen.

Renovatie
Na jaren van voorbereiding worden nu eindelijk spijkers met koppen geslagen in de Kwinkelier. Nog voor het eind van het jaar zal er een Lidl geopend worden. Daarna gaat aansluitend de ontwikkeling door in het kronkelstraatje tot aan het Vinkenplein. Ook het grote plein wordt aangepakt en zal een metamorfose ondergaan. Daarna volgt de rest. De komende twee jaar staan in het teken van renoveren én bouwen. Daarna staat er een winkelcentrum waar Bilthoven trots op kan zijn.

Op vrijdag 1 juni van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag 2 juni van 10.00 tot 17.00 uur kunt u profiteren van de Super Sale in de Kwinkelier.

!