Nova 1 kon zonder druk de wedstrijd spelen.

Teams van Nova winnen

Het was de beurt aan het tweede nadat Nova A1 kampioen was geworden. Het tweede seniorenteam van Nova is nog in de race voor het kampioenschap, maar daarvoor moest eerst gewonnen worden van Juventa uit Harderberg.

De eerste paar minuten begon Juventa erg scherp aan de wedstrijd en even leek het Nova van de wijs te brengen, maar daarna begonnen de aanvallen van het tweede te draaien. Juventa zakte daarna flink in en wist in de hele wedstrijd maar 7 doelpunten te scoren. Nova wist er maar liefst 20 te maken en kon hierdoor gemakkelijk twee punten bijschrijven.

Overklast
Na deze mooie overwinningen was het de beurt aan het eerste. Nova 1 speelde tegen het eerste team van Juventa. Voor Nova stond er niets meer op het spel en Juventa speelt aan het einde van het seizoen sowieso een degradatiewedstrijd. Vanaf de eerste minuut werd Juventa overklast en kwam het er eigenlijk niet aan te pas. Er werden wel veel schoten gelost aan de kant van de tegenstander, maar zij haalden een laag percentage. Er werden veel ballen gestolen, waardoor Nova vaak kon aanvallen. De kleedkamers werden opgezocht met een stand van 11-4. Na de rust ging het team steeds lekkerder spelen. Er werden lange aanvallen gedraaid en mooie kansen genomen. De junioren kregen deze wedstrijd veel speelminuten en lieten zien dat zij klaar zijn voor de volgende uitdaging. De wedstrijd werd gewonnen met 23-12.     (Job Paauw)