Sojater speelt De Billenbijter

Algemeen Natuur & Milieu

Aan de hand meegenomen door Toneelgroep Sojater, maken de kinderen van basisschoolgroep 1, 2 en 3 kennis met De Billenbijter. In deze interactieve voorstelling gaan de kinderen kijken naar een spannend stuk en leren ze over plagen en medeleven en helpen ze zoeken naar oplossingen.

Kika gaat op zoek naar de Billenbijter, die in het donkere-bomen bos woont. Ze heeft hem nog nooit gezien. De meeste mensen willen niet in hun billen gebeten worden, maar Kika heeft daar iets op bedacht. Tot de situatie uit de hand loopt wanneer de Billenbijter prinsesje Roselinde achtervolgt en uiteindelijk zelfs de koning in z'n billen bijt. En ook Kika met de grote billenbijters-bek kennismaakt. Met een slimme list weet de koning daarna de Billenbijter te stoppen. Bijna alle mensen zijn blij. Maar wat moet er dan met de Billenbijter gebeuren?

De Billenbijter is een kindervoorstelling voor basisschoolgroepen 1,2 en 3 (leeftijdscategorie 3 tot 9 jaar) met een speelduur van ongeveer 40 minuten. Sojater speelt deze voorstelling op zondag 10 juni a.s. in De Vierstee te Maartensdijk. Aanvang voorstelling 15.00 uur; kaarten kunnen worden gereserveerd via sojater.nl

!