Logo vierklank.nl
Job Paauw op een e-bike voor het huis van zijn ouders, waar hij zijn bedrijf begonnen is.
Job Paauw op een e-bike voor het huis van zijn ouders, waar hij zijn bedrijf begonnen is.
Algemeen

Fietsvergelijkers.nl slaat een brug tussen online en vakhandel

door Henk van de Bunt

Job Paauw uit Bilthoven is niet alleen een talentvolle korfballer bij NOVA, waar hij ook de PR verzorgt, maar is inmiddels ook aangeschoven in het rijtje jonge ondernemers. Samen met Jan Hoekstra ('Ken ik van NOVA') en oud collega Gijs Maljaars lanceerde hij onlangs de website Fietsvergelijkers.nl.

Job Paauw: 'Er zijn gespecialiseerde vergelijkingswebsites voor hotels, vliegtickets en zorgverzekeringen. Voor het meest gebruikte vervoermiddel in Nederland kan de consument echter nergens terecht voor een overzichtelijke vergelijking op het gebied van service en prijs. Door het grote aanbod en de vele keuzemogelijkheden heeft de klant al snel last van keuzestress. Consumenten hebben behoefte aan vereenvoudiging en transparantie in de markt'. En dat is precies wat Fietsvergelijkers.nl biedt. Op Fietsvergelijkers.nl worden meer dan 7.000 modellen van 313 merken inzichtelijk gemaakt. Vervolgens kan de consument per fiets de beschikbare aanbieders vergelijken'.

Focus op e-bikes
Job Paauw: 'De sterke groei van de verkoop van e-bikes blijft niet onopgemerkt. Bijna 30% van de nieuw verkochte fietsen is inmiddels al een e-bike. De nieuwe modellen met een hippe uitstraling zorgen ervoor dat de e-bike haar stoffige imago loslaat en daardoor aantrekkelijk wordt voor een bredere doelgroep. Met uitgebreide specificaties en de mogelijkheid om direct een proefrit aan te vragen ondersteunt Fietsvergelijkers.nl in het aankoopproces van de e-bike'. Met de lancering van de website geeft Fietsvergelijkers.nl in samenwerking met een grote sportwinkel in Nederland een gloednieuwe e-bike weg'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>