Logo vierklank.nl
Sport

'Cafetaria PEET' Combi-korfbaltoernooi

Woensdag 6 juni organiseert Korfbalvereniging Tweemaal Zes voor de 21e maal het Combi-korfbaltoernooi op de korfbalvelden aan de Dierenriem. Het is een toernooi waar niet alleen stratenteams, maar ook teams samengesteld uit collega's, familie en vrienden aan mee kunnen doen. Dit jaar wederom gesponsord door 'Cafetaria Peet, dé plek waar je lekker eet'.

Iedereen die eens wil korfballen kan zich inschrijven voor het avondtoernooi dat om 19.00 uur begint. Het toernooi draait vooral om de gezelligheid. Dus ook enthousiastelingen die het 'zesje' niet kunnen maken, kunnen meedoen. Voor mensen die vooraf willen wennen aan de regels en het kunststoffen mandje kan er tot het toernooi op de woensdagen met de recreanten van TZ meegetraind worden van 20.15 tot 21.30 uur.

Teamsamenstelling
Een team bestaat uit minimaal 4 dames en 4 heren met maximaal 3 'actieve' korfballers. Niet alle teamleden hoeven in dezelfde straat te wonen. Misschien kun je wel een familieteam vormen of allemaal collega's, of toch wel die leuke buren. Kortom, stel een gezellig team samen, verzin een toepasselijke teamnaam en meld je snel aan. Iedereen moet de lagere school hebben verlaten. Een grens naar boven is er niet, want niemand hoeft zich te oud te voelen om mee te doen.

Aanmelden
Je kunt een team aanmelden via e-mail naar Toernooicommissie@Tweemaalzes.nl.

Vermeld daarin contactgegevens (m.n. telefoonnummer) en de naam van het team. Er is een maximum aantal teams dat kan deelnemen aan het toernooi en dat gaat dan op volgorde van inschrijving. Meld dus snel aan maar doe dit uiterlijk vrijdag 25 mei a.s., want dan sluit de inschrijving.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>