Logo vierklank.nl
 V.l.n.r. Connie van Zwetselaar, Nalima Marijke van de Beek en Natsacha van Zwieten in de buitentuin van de Traverse, waar nog een andere expositie 'loopt'.
V.l.n.r. Connie van Zwetselaar, Nalima Marijke van de Beek en Natsacha van Zwieten in de buitentuin van de Traverse, waar nog een andere expositie 'loopt'. (Foto: Henk van de Bunt)
Kunst & Cultuur

Kunstkring BeeKk exposeert

Eenmaal per jaar houdt Kunstkring BeeKk een expositie in de Traverse van gemeentehuis Jagtlust, Soestdijkseweg-Zuid 173 in Bilthoven. Ook in 2018 is dat zo; ditmaal van vrijdag 18 mei tot en met dinsdag 3 juli.

Op vrijdag 18 mei om 17.30 uur wordt deze mooie en bijzondere expositie feestelijk geopend in de Mathildezaal van het gemeentehuis door BeeKk-voorzitter en beeldend kunstenaar Joke van der Molen-de Beer. Gastheer tijdens deze opening is de Kees van Gogh, beeldend kunstenaar en lid van Kunstkring BeeKk.

Deelnemers
De exposanten zijn benaderd door Werkgroep Traverse SKC. Dit jaar bevat de expositie werken van de BeeKk-leden Jur Fortuin (assemblages), Sascha Hacska (glas), Bob van der Putten (houten beelden), Barbara Post (keramiek en collages), Natascha van Zwieten (tekeningen), Merlijn van der Wardt (fotografie), Nalima Marijke van de Beek (aquarellen), Connie van Zwetselaar (schilderijen) en Ineka Croon (schilderijen). Voor verdere informatie over deze kunstenaars zie www.kunstkringbeekk.nl

Muziek
Voor de muzikale omlijsting van de opening zorgt zangeres Anouk van der Laan. De expositie is te bezichtigen vanaf vrijdag 18 mei tot woensdag 4 juli. Het is een expositie met een grote diversiteit aan technieken en stijlen; een expositie waar Kunstkring BeeKk, trots op kan zijn.

De expositie is op werkdagen tijdens kantooruren gratis te bezichtigen.

HvdB

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>