Logo vierklank.nl
Activiteiten

Excursie naar Huis Doorn

De Historische Vereniging Maartensdijk (HVM) verzorgt op zaterdag 26 mei een excursie naar Museum Huis Doorn. Voor de zesde keer vindt dit jaar op zaterdag 26 en zondag 27 mei op landgoed Huis Doorn het spannende en historische Living History-evenement plaats.

Twee dagen lang terug in de tijd: hoe leefden de soldaten en burgers aan het einde van de Eerste Wereldoorlog. Marcherende soldaten, prikkeldraad, machinegeweren, cavalerie charges maar ook het burgerleven en livemuziek. Het belooft weer een geweldig evenement te worden. Alles vindt plaats in en rond het fraaie landhuis in Doorn waar ooit de laatste Duitse keizer woonde.

De lunch wordt door HVM betaald. De toegang en de overige consumpties op het terrein zijn voor eigen rekening, omdat iedereen zijn eigen interesses volgt en er geen gezamenlijk programma is. Neem een evt. museumjaarkaart mee. Om 09.00 uur wordt er verzameld bij de Ontmoetingskerk, Julianalaan 26, Maartensdijk voor carpooling naar Huis Doorn, Langbroekerweg 10 te Doorn. Info Hans van Looveren, tel. 06 45119880.

Meer berichten