Logo vierklank.nl
Activiteiten

De Dementiewinkel

Op dinsdag 15 mei is er om 20.00 uur een Alzheimer Café plaats in het restaurant in woon- en zorgcentrum De Koperwiek, Koperwieklaan 3 in Bilthoven.

Een Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Het thema van deze avond is 'De Dementie-winkel'. Bij de Dementie-winkel vindt men alles voor een stimulerende leefomgeving. Een omgeving waarin het leven samen nog echt leuk kan zijn.

Jacqueline Rempt, eigenaar van Dementie-winkel.nl, zal vertellen waarom zij overzicht en inzicht wil geven over dementie, en tegelijkertijd producten laten zien, zodat naasten van mensen met dementie niet naar een speld in een hooiberg hoeven te zoeken. Er zijn muzikale intermezzo's en er is ruimte voor gezelligheid en contact met elkaar. De werkgroep en haar vrijwilligers ontvangen u en maken u wegwijs.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten.

De toegang is gratis. Vooraf aanmelden hoeft niet. Voor meer informatie over het Alzheimer Café (ook vervoersvragen) Alida Melkert, tel.nr. 030 6562977.

Meer berichten