Logo vierklank.nl
De rode kever komt terug op de Biltse Hof na een ritje.
De rode kever komt terug op de Biltse Hof na een ritje.
Algemeen

Oldtimerdag op De Koperwiek.

Op zondag 3 juni om 13.30 uur vindt op De Koperwiek en de Biltse Hof de Oldtimerdag plaats. Bewoners zijn allemaal erg enthousiast om een om een rondrit te mogen maken in een oldtimer.

Vandaar dat de organisatie op zoek is naar eigenaren van oldtimers die deze bewoners een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook wordt gezocht naar vrijwilligers die deze dag willen helpen. De bewoners van deze locaties (en ook bewoners van andere locaties van de Bilthuysen) mogen een rondrit maken in een oldtimer door Bilthoven en omgeving.

Rondrit
Vanuit de Koperwiek krijgen de bewoners een mooie rondrit aangeboden. Op De Biltse Hof is een tussenstop waar er koffie/thee en gebak is voor de deelnemers en live muziek van een accordeonist. Tijdens deze tussenstop hebben de bewoners van De Biltse Hof (en van andere locaties zoals de Bremhorst en Weltevreden) de mogelijkheid om ook een rondrit te maken. De rondrit van deze bewoners eindigt op De Biltse Hof. Hier worden dan de bewoners van De Koperwiek opgepikt en weer teruggebracht.

Gezocht
Eigenaren van een oldtimer die het leuk vinden om onze bewoners een onvergetelijke dag te bezorgen worden uitgenodigd zich te melden. Ook is er behoefte aan vrijwilligers die helpen bij de organisatie van de dag, zoals ophalen/brengen van de bewoners van/naar het appartement, koffie/thee schenken, gebak serveren, helpen bij de afwas, helpen bij in- en uitstappen. Aanmelden voor de oldtimer bij Christiaan van Nispen via christiaan@rallytours.nl. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Judith Scheepstra, j.scheepstra@debilthuysen.nl .

Meer berichten