Ook tegen Desto moet SVM het onderspit delven.
Ook tegen Desto moet SVM het onderspit delven.

Het zit SVM weer niet mee

Algemeen Sport

Zaterdag 21 april verspeelde SVM weer een kans om zich uit de gevarenzone omhoog te werken naar veiliger oorden. Met bijna een compleet elftal geblesseerden langs de lijn, waaronder de naar FC De Bilt vertrekkende Marcel Melissen, wordt ook tegen het bezoekende Desto (Utrecht) geen puntje in het kader van lijfsbehoud gesprokkeld.

Frank van Brenk en Perry van den Bunt zijn deze zaterdag als extra manschappen opgetrommeld, maar ook hun nijvere inzet brengt de gewenste ommekeer niet: al in de zesde minuut - na overigens een niet benutte kopbal van Mike de Kok - opent Desto wel de score in haar voordeel. Toch heeft SVM de eerste helft de betere kansen, maar het geluk ontbreekt ten ene male; met de 0 - 1 stand gaan beide teams rusten.

Scrimmage
De 2e helft komt Jordy Beckers voor Jorn Brefeld in het team. SVM gaat door waar het gebleven is in de eerste helft; de mannen blijven het proberen. In de 72e minuut scoort Desto uit een scrimmage voor de goal van Frank van Klaaren de 0 - 2. Er breekt (opnieuw) iets bij de gastheren. Yordy van der Lee gaat er geblesseerd af en Mike Boshuis komt. Ook de 0 - 3 wordt nog gemaakt en tot overmaat van ramp valt ook Bas Temme geblesseerd uit; Tim Bosker wordt opgeroepen.

Maarssen
Later blijken ook FC Driebergen en Voorwaarts puntloos te zijn gebleven, dus aan het eind van de tunnel gloort het nacompetitie-licht nog. Dan moeten er in de komende tijd overigens niet teveel rare dingen gebeuren. De competitie ligt op de zaterdagen 28 april en 5 mei stil: op zaterdag 12 mei trekt de SVM-karavaan naar Maarssen met een vernieuwd herstelplan.   (Nanne de Vries)