Logo vierklank.nl
 Een foto van 'Orchideeën für Elise' van lid Sijt de Bie.
Een foto van 'Orchideeën für Elise' van lid Sijt de Bie.
Kunst & Cultuur

Foto's op muziek bij Fotoclub Bilthoven

Op maandag 23 april geeft de AV-werkgroep van de FCB weer haar jaarlijkse presentatie. Leden van de audiovisueel werkgroep zetten een serie van zelfgemaakte foto's in elkaar en voegen daar passende muziek aan toe. Een voorbeeld hiervan is de presentatie 'Orchideeën für Elise' van lid Sijt de Bie, die een fraaie serie maakte van een bezoek aan een orchideeënkweker en daar het bekende 'Für Elise' aan toevoegde.

Ook de andere 5 leden van de AV-werkgroep hebben series gemaakt van diverse onderwerpen. Juist de bijzondere combinatie van foto's en muziek mag ook bij de overige FCB-leden op veel belangstelling rekenen. Ook niet- leden, die deze interessante avond willen bijwonen zijn van harte welkom. Vanwege de verwachte drukte wel graag even aanmelden bij voorzitter Wim Kastelijn ( tel. 06 44517848). De avond wordt gehouden in het HF Witte centrum, Henri Dunantplein 4 in De Bilt. Aanvang 20.00uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>