Smaak van Maartensdijk in De Vierstee

Algemeen Algemeen

Op zaterdag 21 april vindt in De Vierstee aan de Nachtegaallaan 30 in Maartensdijk 'De Smaak van Maartensdijk' plaats. Culinaire ondernemers uit Maartensdijk en omstreken zullen zich tijdens dit evenement presenteren met tal van lokale producten en smaken:

Naast proeven en beleven staat ook ontmoeten en genieten centraal tijdens het evenement. Voor de kinderen zal er een springkussen zijn. De deelnemers zullen uitgebreid presenteren wat zij qua smaken te bieden hebben. Desgewenst zullen zij meer vertellen over hun producten. En natuurlijk valt er ter plaatse ook iets te kopen. Tijdens 'De Smaak van Maartensdijk' zal Stichting Vierstee 2.0 middels een koffie-schenkerij geld inzamelen voor de realisatie van het sociaal restaurant 'Aan de keukentafel'.

'De Smaak van Maartensdijk' begint om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor aanvang van het evenement zal het kunstwerk 'Vier Eenheid' onthuld worden: een kunstwerk van en door de Maartensdijkse kunstenaar Philipp van der Zeeuw aangeboden aan de lokale gemeenschap. De onthulling vindt om 14.45 uur bij de Vierstee plaats. De toegang tot 'De smaak van Maartensdijk is gratis