Logo vierklank.nl
Slechts een paar mensen vonden de weg naar de Vierstee.
Slechts een paar mensen vonden de weg naar de Vierstee.
Algemeen

Markt Samen Leuke Dingen Doen matig bezocht

Ondanks het nieuwe concept op een doordeweekse dag en ook in de avonduren is de markt Samen Leuke Dingen Doen in Maartensdijk op woensdag 4 april in De Vierstee heel mager bezocht. Toch is Mirjam Valkenburg Van Mens De Bilt optimistisch voor de volgende markt

door Kees Diepeveen

Vanuit de gedachtegang dat niet alleen gepensioneerden behoefte hebben aan contact om met anderen leuke dingen te doen, maar dit ook kan gelden voor mensen die nog werken werd deze markt op woensdag 4 april georganiseerd van 18.00 tot 21.00 uur en niet in de middaguren. Helaas was de opkomst matig. Slechts enkele Maartensdijkers wisten de weg naar De Vierstee te vinden. De restauratieve ruimte was duidelijk ingedeeld naar mogelijke activiteiten waarin bezoekers geïnteresseerd kunnen zijn zoals: culinaire, creatieve, culturele activiteiten, spellen spelen en vormen van bewegen.

Jammer
Eén van de organisatoren is Mirjam Valkenburg van Mens De Bilt: 'Het is jammer dat er zo weinig mensen de weg hier naar toe hebben gevonden. We laten ons hierdoor echter niet ontmoedigen. Ik weet zeker dat er ook in Maartensdijk behoefte is aan ons initiatief net als in De Bilt. We zullen de volgende keer nadrukkelijker de publiciteit zoeken. Gelukkig hangt het contactbord in de entree van De Vierstee en is voor iedereen toegankelijk. Mensen kunnen hierop een berichtje achter laten over wat men leuk vindt of reageren op een berichtje op het bord. Hopelijk kunnen er dan aardige contacten ontstaan. De volgende markt wordt over enkele maanden weer in De Vierstee gehouden'.

  

Meer berichten