Logo vierklank.nl
Jeugd

Jumelagecomité De Bilt-Coesfeld

Internationale jongerenambassadeurs gezocht

Internationale ervaring opdoen? Vrienden maken in andere landen? Oefenen met een andere taal? Grijp je kans bij de Stichting Jumelage De Bilt-Coesfeld. De Stichting zoekt jongerenambassadeurs met lef, netwerkers in de dop, om grensoverschrijdend leuke contacten te leggen voor uitwisseling en samenwerking.

Ben je tussen de zestien en de twintig jaar, vind je vriendschap en samenwerking tussen Europese landen en steden belangrijk en zou je af en toe iets willen doen voor Duits-Nederlandse uitwisseling, eventueel samen met je eigen vrienden, laat het ons weten!

Een voorwaarde is wel dat je interesse en enige vaardigheid hebt in andere talen, met name Duits. Zo krijg je de kans je talen te oefenen. De snelste manier om het te leren. En het staat straks mooi op je internationale CV.

Hoe werkt het? Je organiseert samen met andere jongeren bezoeken over en weer, een sportieve match, een muzikale uitwisseling, of een verkenning rond duurzaamheid. Heb je heel andere ideeën? Kom maar op! Het is aan jou. De oude rotten van het jumelage bestuur zijn vooral klankbord en vraagbaak. Jullie werken vrijwillig en onkosten worden betaald. Als kennismaking kunnen jullie in Coesfeld een dagje optrekken met leeftijdgenoten.

Interesse? lees de toelichting op onze website www.jumelage-de bilt-coesfeld.nl, ga naar contact en stuur een mailtje met je motivatie.

Meer berichten