Zoeken naar waterdiertjes op Oostbroek.
Zoeken naar waterdiertjes op Oostbroek.

Familiedag op Landgoed Oostbroek

Algemeen Activiteiten

Op zondag 15 april tussen 11.00 en 16.00 uur zorgen vrijwilligers van Utrechts Landschap voor een gezellige dag, met tal van activiteiten op het landgoed Oostbroek.

In de knutseltent maak je van een kleurig washandje een schattig vogelnestje met twee vogeltjes. Over het landgoed kan een puzzelwandeling gelopen worden. Hiermee wordt je kennis van vogels op de proef gesteld. In de boomgaard staan spelletjes en in de sloot kan naar waterdiertjes gezocht worden. Met supersop kun je de grootste zeepbellen maken. Na al die activiteiten is het lekker uitrusten op het terras met thee, koffie, limonade en cake en voor de heel lekkere trek is er een poffertjeskraam. 't Winkeltje is open voor informatie over Utrechts Landschap en er zijn allerlei heerlijke streekproducten en cadeautjes te koop.

Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het in aanbouw zijnde Prinses Maxima Centrum aan de Bunnikseweg 45a te De Bilt. De toegang is gratis. Ga bij voorkeur met de fiets. Parkeermogelijkheden zijn beperkt.