Salvodames winnen van Huizen

Door een slap begin van de wedstrijd heeft Salvo een set moeten prijs geven aan de tegenstander. Nadat de dames weer in hun ritme kwamen had de tegenstander niet veel meer te vertellen. De wedstrijd tegen Huizen werd gewonnen met 3-1.

Door de servicedruk die Huizen wist te leggen op Salvo kwamen de Maartensdijkse dames niet los in de 1e set. Salvo liep voortdurend achter de feiten aan en kon ook aanvallend geen vuist maken. De dames speelden heel onnauwkeurig waardoor de tegenstander de set kon winnen met 19-25. De dames hadden wel wat geleerd want in de 2e set ging Salvo feller van start en hield gelijke tred met Huizen. Door het gebrek aan een constante aanval kwam het team niet echt los van de tegenstander die goed partij bood. Pas in het tweede deel van de set maakte Salvo het verschil en won met 25-19. In de 3e en 4e set was het Salvo dat de dienst uitmaakte. Door het verplaatsen van Nicole Visscher van het midden naar de buitenaanval werd Salvo aanvallend sterker en scoorden veelvuldig. De tegenstander had hier tegen niet voldoende verweer. Beide sets werden eenvoudig gewonnen met resp. 25-16 en 25-15. Vrijdag 13 april om 20.00 uur krijgt Salvo in de Vierstee koploper Keistad op bezoek. Om dit team nog te kunnen bedreigen is een overwinning noodzakelijk.