Ook in Den Dolder vergaarde SVM geen punten.
Ook in Den Dolder vergaarde SVM geen punten. Foto: Nanne de Vries

Weer geen punten voor SVM

Zaterdag speelde SVM uit tegen streekgenoot DOSC. In de eerste competitiehelft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Met Roy Wijman weer centraal achterin en Marcel Melissen op het middenveld gaf SVM in het begin iets te veel ruimte weg, waardoor de gastheren in de 9e minuut de 1-0 scoorden.

SVM toonde karakter en knokte zich goed terug in de wedstrijd. Na ruim een half uur spelen werd Stijn Orsel door een zware overtreding in het strafschopgebied onderuit gehaald. Mike de Kok benutte de strafschop (1-1). Vlak voor het rustsignaal lukte het Jordi van der Lee net niet op de 1-2 op het scorebord te zetten.

Thee
Een ongewijzigd SVM ging na de theepauze op jacht naar een 2e doelpunt, maar kwam in de 50e minuut volkomen onverwachts opnieuw op een 2-1 achterstand. SVM zette aan voor de gelijkmaker en Marcel Melissen tekende voor de 2-2. DOSC kwam al enkele minuten later weer op de 3-2 voorspong. SVM geloofde in een goed resultaat en zette alles op alles voor de verdiende gelijkmaker maar DOSC hield met veel moeite de voorsprong vast.

De Maartensdijkers blijven door dit resultaat in de gevarenzone en zullen nu toch eens in de komende wedstrijden punten moeten gaan pakken om de nacompetitie te ontlopen. Aanstaande zaterdag komt het op de 4e plaats staande Lopik in Maartensdijk op bezoek.