Laat een ontbijt bezorgen

Algemeen Algemeen

Wilt u Iemand verrassen of zelf genieten van een lekker ontbijt, teken dan in op de ontbijtactie die zaterdag 21 april, voor het derde jaar op rij, weer vanuit PKN Bilthoven georganiseerd wordt.

Met een bestelling steunt u automatisch ook iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Iedereen kan een ontbijt bestellen voor zichzelf of voor een ander via de website www.ontbijtactiedeark.nl. De ontbijtjes zullen op zaterdag 21 april in twee tijdvakken, tussen 8.00 en 9.30 uur of tussen 9.00 en 10.30 uur, worden thuisbezorgd.

Door de verkoop van ontbijtjes, in combinatie met sponsoring van benodigde producten, is het mogelijk om per twee bestelde ontbijtjes kosteloos nog een derde ontbijt klaar te maken. Dit ontbijt wordt gratis bezorgd bij iemand, die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Vorig jaar konden er op deze manier ruim 200 mensen, aangesloten bij de Voedselbank, worden verrast met een gratis ontbijt. Meer info op website www.ontbijtactiedeark.nl. De Ark). Bestellen is mogelijk tot en met 2 april (tweede paasdag).     (Johan en Lisette van Vulpen)