Logo vierklank.nl
 Bij het Boeiend onderwijs gaat het leren van leerkrachten en leerlingen hand in hand. Ook ouders worden hierin meegenomen.
Bij het Boeiend onderwijs gaat het leren van leerkrachten en leerlingen hand in hand. Ook ouders worden hierin meegenomen. (Foto: Reyn Schuurman)
Jeugd

Boeiend onderwijs in deze tijd

door Henk van de Bunt

In het kader van 100 jaar Julianaschool heeft de school de derde activiteit van 2018 gehouden. Afgelopen woensdag en stond in het teken van de Mind Map Boeiend Onderwijs.

Directeur Ella Prins vertelt: 'De eerste activiteit in januari was voor het schoolteam en de tweede activiteit stond voor alle kinderen in het teken van 100 jaar Mondriaan. Woensdag 7 maart kregen de ouders workshops aangeboden door veel lokale deskundigen op dit gebied. De bedenker van Boeiend Onderwijs Jan Jutten nam ouders en leerkrachten mee in het proces van het Natuurlijk Leren. Tevens gaven de werkgroepen presentaties met betrekking tot de stand van zaken betreffende dit jubileumjaar'.

Optimaal
De boodschap was volgens de directeur voor iedereen duidelijk: 'De Julianaschool richt zich de komende jaren op het behalen van optimale resultaten. Om dit te realiseren is in elk geval innerlijke betrokkenheid nodig van de leerlingen en van de leraren. Bij het Boeiend onderwijs gaat het leren van leerkrachten en het leren van leerlingen hand in hand. Ook ouders worden hierin meegenomen. Daarbij is een rijke leeromgeving onmisbaar'.

Glossy
In het Glossy-blad, waar de school aan werkt samen met de ondernemers van het Centrum van Bilthoven wil de school laten zien hoe hard men elkaar nodig heeft om tot ontwikkelen te komen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>