Logo vierklank.nl
Politiek

Politiek Café D66: Op naar een beter vergunningenbeleid!

Vindt u ook dat de vergunningverlening in onze gemeente beter kan? Wat zijn uw ervaringen en wat kan beter? En hoe doen we dat dan?

D66 organiseert 14 maart om 20.00 uur een politiek café over het vergunningenbeleid!

bij MK Ski Service in Bilthoven. Of het nu gaat om een omgevingsvergunning, een evenementenvergunning dan wel een ontheffingsaanvraag; D66 luistert graag naar (uw) verhalen om te bekijken welke concrete input dit oplevert, zodat de Gemeente direct aan de slag kan. Iedereen is welkom, van ondernemer tot inwoner, van bedrijf tot lokale initiatieven.

Afgelopen maanden heeft D66 een enquête uitgezet over vergunningen, ingevuld door lokale betrokkenen. Hiervan geven we een korte presentatie en de belangrijkste conclusies. Vervolgens nemen we een kijkje over de schutting bij een andere gemeente: hoe doen zij dat daar en wat kunnen wij ervan leren? Daarna gaan we aan de hand van de uitslagen van de enquête op zoek naar mogelijke oplossingen van knelpunten en zal wethouder Hans Mieras proberen de vertaalslag te maken naar het uitvoerende beleid van de gemeente.

Dit Politiek Café D66 is woensdag 14 maart om 20.00 uur bij MK Ski Service, Rembrandtlaan 36 te Bilthoven. Voor meer info Vanetta Smit, raadslid D66 De Bilt: v.smit@debilt.nl of tel. 06 14379100.

Meer berichten