Belangstelling en betrokkenheid van alle kanten bij het doel.
Belangstelling en betrokkenheid van alle kanten bij het doel. Foto: Nanne de Vries

Weer geen punten voor SVM

SVM en OSM (Maarssenbroek) speelden zaterdag vanaf het begin heel voorzichtig.. SVM beperkte zich af en toe tot een plaagstootje en kwam in de eerste helft tot geen enkele gevaarlijke aanval.

Halverwege de eerste helft scoorde OSM met een afstandsschot de 0-1.Pas in de 44e minuut was er eindelijk de eerste goede aanval van de gastheren. Mike de Kok had zijn vizier niet op scherp staan.

In de 2e helft ging een herboren SVM met de voor Mike Boshuis ingevallen Jordi van der Lee op jacht naar de gelijkmaker. OSM bleef echter gevaarlijk en met wat geluk bleef de stand ongewijzigd. Pas in de 62 minuut maakte Mike de Kok de 1-1. OSM was de greep op de wedstrijd even kwijt en zag enkele minuten later SVM op de 2-1 voorsprong komen door weer Mike de Kok. Onoplettendheid in de SVM-verdediging leverde OSM de 2-2 op. SVM bleef knokken voor de winst. Jordi van der Lee kreeg de kans om te scoren en schoot even later ook nog op de lat.

SVM verspeelde in de laatste 5 minuten kostbare punten door de 3e treffer van OSM toe te staan; in de 93ste minuut was er toch nog de kans op een gelijkspel. Beide teams eindigden de wedstrijd met 10 spelers. Aanstaande zaterdag gaat SVM in en bij Kockengen proberen de zeer belangrijke scorebordpunten naar Maartensdijk te halen; met nog zeven wedstrijden te spelen heeft Kockengen 16 punten, SVM 15 punten, Voorwaarts Utrecht 14 punten en rode-lantaarn-drager Driebergen 11 punten.