Misha Fomin & Atrium Quartet in Het Concertgebouw van amsterdam.
Misha Fomin & Atrium Quartet in Het Concertgebouw van amsterdam.

Kamermuziekavond in De Woudkapel

Algemeen Muziek

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van de stichting Mezzo Forte Piano wordt zaterdag 10 maart een concert gegeven in De Woudkapel. De in Bilthoven wonende meesterpianist Misha Fomin zal i.s.m. het Atrium Strijkkwartet de pianokwintetten van Johannes Brahms en César Franck ten gehore brengen. De strijkers van dit befaamde kwartet zijn geen onbekende meer voor het Bilthovense publiek. Het kwartet heeft een uitstekende reputatie opgebouwd bij gerenommeerde strijkkwartetseries  en festivals in Europa, Rusland, de USA, Australia, Japan, China en Brazilië. In 2016 speelde Fomin met het Atrium o.a. in de Grote Zaal van Het Concertgebouw, Amsterdam.

Na afloop van het concert is er gelegenheid de musici te ontmoeten onder het genot van een glas wijn. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten via Bilthovense Boekhandel & Bouwman Boeken of www.mfpiano.nl

Lezersactie
Voor lezers van De Vierklank is een aantal kaarten beschikbaar gesteld. Stuur een mail naar info@vierklank.nl o.v.v. Kamermuziek om hiervoor in aanmerking te komen. Onder de inzenders worden de kaarten a.s. vrijdag 9 maart verloot.