Bij Easyslim.nu kunt u rekenen op een warme ontvangst.
Bij Easyslim.nu kunt u rekenen op een warme ontvangst.

Easyslim.nu maakt afslanken gemakkelijk

Algemeen Algemeen

Easyslim.nu uit Bilthoven is een van de deelnemers aan het kortingsbonnenboekje dat eind vorig jaar door de Vierklankbezorgers is uitgereikt. Speciaal voor de lezers van De Vierklank wordt de actie met een maand verlengd. U kunt dus nog de gehele maand maart profiteren van een fikse korting op een intake en proefbehandeling.

Easyslim.nu stelt dat afslanken helemaal niet zo moeilijk is. In de Bilthovense afslankstudio aan de Prof. Bronkhorstlaan wordt met hulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat plaatselijk afgeslankt en spieren opgebouwd. Door middel van behandelingen met het systeem wordt met ultrasound techniek vet uit de vetcel losgetrild en via het lymfestelsel afgevoerd. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie spieren opgebouwd. De apparatuur doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Dat maakt afslanken wel heel dichtbij.

Kijk op www.easyslim.nu voor meer informatie of bel voor een afspraak 06-19442003. Heeft u het kortingsbonnenboekje gemist? U kunt alsnog een exemplaar halen op o.a. het kantoor van De Vierklank.

Hierbij een voledig overzicht van de afhaaladressen 

Westbroek

Vink Witgoed, Pr. Christinastraat 3

Maartensdijk

Tankstation van Woudenberg, Dorpsweg 134

Bibliotheek, Nachtegaallaan 30

Ontmoetingsruimte Dijckstate, Maertensplein 98

De Bilt

Mens, Prof. Dr. P.J.W. DeBeyeweg 1

Bouwman Boeken, Hessenweg 168

Bilthoven

Bibliotheek, Planetenplein 2

Zorgcentrum Koperwiek, Koperwieklaan 3

Groenekan

De Vierklank, Kon. Wilhelminaweg 461

Lage Vuursche

Dorpshuis De Furs, Slotlaan 2a