Logo vierklank.nl
Politiek

Verkiezingsdebat in Het Lichtruim

Het Lichtruim presenteert De Bilt in Debat; een serie avonden waarin met elkaar gedebatteerd wordt over de samenleving en daarin moet veranderen. De Bilt in Debat is een initiatief van Bibliotheek Idea, Het Kunstenhuis en Regiotv De Bilt, de presentatie is in handen van Bart van Gerwen.

In maart van dit jaar is het weer tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen. Reden genoeg voor een debat. Over hoe deze gemeente er nu voorstaat in deze snel veranderende samenleving en welke positieve bijdragen de verschillende partijen hebben geleverd. Maar ook over de plannen van de (nabije) toekomst: wat willen de Biltse partijen met deze gemeente en hoe willen zij dit gaan realiseren? Hoe werken de partijen daarbij samen om succesvol te zijn?

Uitnodiging
Voor deze avond zijn alle Biltse politieke partijen uitgenodigd om met elkaar in debat te gaan over bovenstaande en andere vragen die leven bij de inwoners van gemeente De Bilt. Alle politieke partijen hebben de uitnodiging ook aanvaard en hun aanwezigheid bevestigd.

Wie daar (ook) een mening over heeft is uitgenodigd mee te debatteren op 5 maart van 20.00 tot 22.00 uur in Theaterzaal Het Lichtruim, Planetenbaan 2 Bilthoven. Toegang is gratis. Reserveren is gewenst en kan via: www.ideacultuur.nl/debat. Vol is vol!

(Martin Kamphuis)

Meer berichten