Politiek Café in Hollandsche Rading

Algemeen Politiek

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing komen vertegenwoordigers van alle Biltse politieke partijen op woensdag 7 maart naar Hollandsche Rading. In restaurant De Paddestoel gaan ze met elkaar in debat over actuele onderwerpen voor Hollandsche Rading.

Alle inwoners zijn van harte welkom. De politici zullen aan de hand van stellingen hun standpunten toelichten en met elkaar in debat gaan. Onderwerpen die in elk geval aan bod komen, zijn de geluidsschermen langs de A27, overlast door fijnstof, verkeersveiligheid op o.a. de Graaf Floris V weg en de Tolakkerweg, mogelijkheden voor woningbouw en uitbesteding van het groenbeheer. Ook is er gelegenheid voor thema's uit de zaal.

Iedereen
Alle partijen zijn vertegenwoordigd. Dit zijn: Theo Aalbers (Christen Unie), Menno Boer (SP), Anne Brommersma of Henk Zandvliet (GroenLinks), Krischan Hagedoorn (PvdA), Fred van Lemmen (VVD), Jitze Maatman (CDA), Jette Muysson (Beter de Bilt), Peter Schlamilch (Forza De Bilt), Johan Slootweg (SGP) en Han IJssennagger (Bilts Belang).

Organisatie
Het Politiek Café is georganiseerd door het bewonersinitiatief Samen voor Hollandsche Rading. Huub Elders zal het debat leiden; zoals gebruikelijk doet hij dit op 't scherpst van de snede, vol enthousiasme en met humor. De avond in Restaurant De Paddenstoel aan de Vuursche Dreef 180 begint om 20.00 uur en wordt rond 21.30 afgesloten met een borrel. Het aantal zitplaatsen is beperkt en vol is vol. Vier jaar geleden was het politiek café een groot succes, dus wees op tijd.

!