Workshop Klein geluk

Algemeen Activiteiten

Op 21 februari organiseert Steunpunt Mantelzorg bij Bouwman Boeken in De Bilt een avond rond het boek 'Klein geluk voor de mantelzorger'. Een praktisch, ondersteunend en inspirerend boek om goed voor jezelf te zorgen als mantelzorger. Auteur Inge Jager verzorgt een vrolijk workshop-programma waarin men met elkaar uitprobeert hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

Klein geluk voor de mantelzorger helpt je om goed voor jezelf te zorgen. Je kunt aan de hand van een lijst met verschillende behoeftes een recept opzoeken om ter plekke Klein Geluk te brengen in jouw situatie. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan rust, steun, energie of vrolijkheid? De aanwijzingen in het boek helpen je stap voor stap om het Kleine Geluk terug te brengen in je leven, op een heel simpele manier. Zo kun je ervaren dat je inderdaad binnen enkele minuten, rust, nieuwe energie of inspiratie kunt opdoen.

Een hapje, een drankje, een boekentafel en leuke ontmoetingen maken de avond compleet in het Mantelzorgcafé bij Bouwman Boeken. Aanvang 19.30 uur, entree gratis Aanmelden via info@bouwmanboeken.nl.

!