Logo vierklank.nl
Politiek

Lijsttrekkers in debat in Westbroek

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen komen de lijsttrekkers van acht Biltse partijen op donderdag 8 maart naar Westbroek. In het Dorpshuis gaan ze met elkaar in debat over thema's die nú in de kernen spelen. De politieke avond wordt georganiseerd door de Westbroekse Ondernemers Club (WOC) en de Maartensdijkse Middenstandsvereniging, maar gaat over véél meer dan ondernemen. Iedereen met interesse in lokale thema's is daarom van harte welkom.

Thema's op deze politieke avond zijn bijvoorbeeld vitaliteit van de dorpen, woningbouw, sluipverkeer, afvalverwerking en het ondernemingsklimaat. Zo speelt in Westbroek bijvoorbeeld de stagnerende woningbouw, waardoor er geen nieuwe aanwas komt voor school en verenigingsleven. In Maartensdijk zou het parkeerprobleem bij het Maertensplein en de nieuwbouw voor starters ter sprake kunnen komen.

Welke partijen komen?
Gespreksstof zal er te over zijn. En net als vorig jaar, toen Tweede Kamerleden hun zegje mochten doen in een afgeladen Dorpshuis, zal de schaakklok weer scherp worden afgesteld. Zodat het debat sprankelend en snel blijft - en steeds nieuwe stellingen aan bod kunnen komen. Acht partijen doen mee en worden vertegenwoordigd door hun lijsttrekkers. Dat zijn: Hans Mieras (D66), Menno Boer (SP), Theo Aalbers (CU), Johan Slootweg (SGP), Madeleine Bakker-Smit (CDA), Kirschan Hagedoorn (PvdA), Fred van Lemmen (VVD) en Jette Muijsson (Beter De Bilt).

De avond in het Dorpshuis aan de Christinastraat begint om 20.00 uur (inloop 19.30 uur). Het politieke deel duurt tot ongeveer 22.00 uur. Daarna is er nog een gezellige borrel. De entree is gratis maar vol is vol. Wilt u zeker zijn van een zitplek, dan graag aanmelden vóór 1 maart op www.debiltkiest.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>