Logo vierklank.nl
 Leerlingen bekijken de MLKing versie van panorama Mesdag. Hierbij is de relatie gelegd tussen de Gouden Eeuw en de tijd waarin wij nu leven.
Leerlingen bekijken de MLKing versie van panorama Mesdag. Hierbij is de relatie gelegd tussen de Gouden Eeuw en de tijd waarin wij nu leven.
Jeugd

Terug naar de Gouden Eeuw

De afgelopen weken stond 'De Gouden Eeuw' centraal op de Martin Luther Kingschool in Maartensdijk. De kijkavond voor ouders en andere belangstellenden vormde de afsluiting van dit project.

De afgelopen periode hebben de leerlingen van groep 3 en 4 met hulp van muziekvereniging Kunst & Genoegen een piratenmuziekgroep gevormd. Tijdens de afsluiting gaven de zij, gekleed als echte piraten, een concert op het leerplein in de school dat gevuld was vol trotse ouders en grootouders. Daarnaast waren in de school specerijen uit 'De Oost' te koop, werden in de gangen korte sketches opgevoerd en waren de werkstukken van de kinderen te bewonderen waaronder een groot diorama.

Kunstenhuis
Het Kunstenhuis heeft een belangrijke rol gespeeld om invulling te geven aan het thema. Voor alle groepen zijn workshops georganiseerd en vorige week is een lipdub opgenomen waaraan de hele school een bijdrage heeft geleverd. De lipdub is te bekijken via de website van de school.       (Arjan Dam)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>