Logo vierklank.nl
Politiek

SP de Bilt gaat aan de slag met wensen bezoekers wintermarkt

Tijdens de Wintermarkt in De Bilt in december 2017 brachten bezoekers aan onze SP-kraam in totaal 72 wensen in voor onze gemeente.

Deze wensen gingen o.a. over betere zorg voor ouderen en cliënten in de langdurige zorg, meer personeel voor in de thuiszorg naast wensen over locaties en activiteiten voor jongeren, muziekles op alle scholen en zwemles op de basisschool. 

Verder het aanmoedigen van burenhulp, veiliger maken van kruispunten en verkeerssituaties en het achterblijvende groenonderhoud en over verbetering van twee fietspaden (langs de Groenekanseweg en tussen De Bilt en Utrecht (Biltse Rading).

Er waren zorgen over knalvuurwerk, over onderhoud aan voetpaden Maartensdijk, sociale woningbouw voor lage inkomens en een volwaardig zwembad, waar alle gebruikers iets aan hebben.

Deze wensen sluiten naadloos aan op de programmapunten waar wij ons als SP De Bilt op richten. Ons programma kan men in verkorte versie als speerpunten terugvinden in de verkiezingskrant, die we binnenkort in uw brievenbus bezorgen. Op de website (https://debilt.sp.nl/actieprogramma) staat het volledige programma.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>