Logo vierklank.nl
 Deze foto uit 1959 (Burg, de Withstraat 8 en hoger) toont rechts het oude postkantoor dat in 1912 naar de Burg. de Withstraat verhuisde en hier bleef tot einde jaren zestig. Toen deze foto genomen werd, was het nog een echte winkelstraat.
Deze foto uit 1959 (Burg, de Withstraat 8 en hoger) toont rechts het oude postkantoor dat in 1912 naar de Burg. de Withstraat verhuisde en hier bleef tot einde jaren zestig. Toen deze foto genomen werd, was het nog een echte winkelstraat. (Foto: foto Hist. Kring d'Oude School De Bilt)
Historie

Fototentoonstelling 'Het dorpsleven in De Bilt'

Begin november 2017 was er in het H.F. Witte Centrum in De Bilt gedurende één week een fototentoonstelling te zien over het dorpsleven in De Bilt door de jaren heen. Deze tentoonstelling was een onderdeel van de activiteiten rond het jubileumjaar van de beide historische verenigingen in deze gemeente. Vanaf dinsdag 20 februari tot en met zondag 18 maart is deze tentoonstelling nogmaals te zien; nu in de hal van Van der Valk Hotel De Biltsche Hoek, De Holle Bilt 1 in De Bilt. (Marcel Jansen)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>